18 juli 20220.9 minuten

Komt u naar het Kijkje op de bouw op 20 augustus?

Zoals u weet bouwen we volop aan Windpark Maasvlakte 2. Hoewel we het bouwterrein vanwege de veiligheid gesloten moeten houden, weten we dat veel mensen wel eens een kijkje zouden willen nemen. Daarom organiseren we op zaterdag 20 augustus eenmalig een open dag op ons bouwterrein: Kijkje bij de bouw. Iedereen die geïnteresseerd is kan zich gratis aanmelden voor dit Kijkje.

Op 20 augustus gaan we 4 keer met een groep gasten per touringcar het bouwterrein op. De vertrektijden zijn om 9.30 uur, 11.15 uur, 13.30 uur en 15.15 uur. We leiden de groep rond op zowel het strand als bij de dijk en leggen uit wat er gebeurt. Iedereen moet wel in de bus blijven, het is vanwege de veiligheid niet toegestaan om op het bouwterrein rond te lopen.

De rondrit start bij Routiers Restaurants op Maasvlakte Plaza en duurt maximaal 90 minuten. Let op: Maasvlakte Plaza is alleen met eigen vervoer te bereiken

Zin om een kijkje te nemen? U kunt zich aanmelden op de aanmeldpagina. Daarbij kunt u aangeven op welk tijdstip u meegaat en met hoeveel personen u komt. En let op: vol = vol.

We hopen u te zien op 20 augustus.

Bouw Windpark Maasvlakte 2 gaat de hoogte in

Deel dit bericht!